Minden kategória
EN

Kezdőlap> Vállalati profil

Vállalati profil


Hunan World Well-being Biotech Co., Ltd. A Shimen gazdasági és technológiai fejlesztési zónában található, amely a "narancs és tea szülővárosaként" ismert. Területe több mint 4.95 hektár. Mindenféle szabványosított kivonatot és arányú kivonatot gyártunk kínai gyógynövény-, gyümölcs- és zöldségporból, instant teaporból, gombaporból és más termékekből, amelyeket széles körben használnak a gyógyászatban, egészségügyi termékekben, élelmiszerekben, kozmetikumokban és takarmányiparban.


A Hunan World Well-being Biotech Co., Ltd. botanikai kivonatok kutatás-fejlesztésével, gyártásával és értékesítésével foglalkozó vállalkozás. A vállalat teljes felszereléssel rendelkezik extrakcióval, koncentrálással, oszlopkromatográfiával, porlasztva szárítással, vákuumszárítással, aprítással és keveréssel. , szűrés, csomagolás, HPLC, GC, atomabszorpciós készülék, spektrofotométer, ultraibolya sugárzással látható spektrofotométer, gyors nedvességmérő. Több mint 400 négyzetméter tiszta területtel, tökéletes kísérleti üzemi berendezéssel, valamint kristályosító és tisztító berendezéssel rendelkezik a nagy tartalmú termékekhez. Évente több mint 1000 tonna kínai gyógynövény-alapanyagot tud feldolgozni. kényelmes szállítás. Teljes mértékben kihasználtuk a helyi természetes gyógyszerforrásokat Shimenben, Hunan tartományban, és kifejlesztettük az Eucommia ulmoides kivonatot (klorogénsav 5%-98%, 98% aucubin, 90% terpineol diglükozid, 90% Eucommia ulmoides glikozid), citruskivonatot (Citrus) Gyümölcs instant por, 90% heszperidin, 30% szinefrin, 96% dihidrokalkon, narancshéjolaj stb.) Teakivonatok (98% tea polifenolok, 80% katechin, 99% teanin, 99.9% theaflavin, 98% EGCG) és egyéb standard EGCG növényi kivonatok és különféle hagyományos kínai orvoslás kivonatok. A cég feldolgozásra olyan növényi kivonatokat bocsát rendelkezésre, amelyeket a vevő gyártási folyamatának teljes körű követelményei szerint állítanak elő, és az ügyfél adatait szigorúan bizalmasan kezelik.


Cégünk természetes zöldkivonatok, gyógyszeripari intermedierek, élelmiszer- és egészségügyi élelmiszerek, kozmetikumok, élelmiszer-adalékanyagok, takarmány-adalékanyagok alapanyagként történő előállítására és értékesítésére szakosodott vállalkozás. A társaság számos tudományos kutatási, irányítási és műszaki gerinccel rendelkezik, szoros műszaki együttműködési kapcsolatokat épített ki főiskolákkal és egyetemekkel, kutatóintézetekkel itthon és külföldön, valamint hazai és külföldi biotechnológiai szakértőket vett fel K+F tanácsadóként egész évben. , mint a vállalat K+F és technológiai korszerűsítésének erős háttere. A high-tech tehetségek önálló kiművelésére és bemutatására itthon és külföldön, valamint számos tudományos kutatóintézettel való szoros együttműködésre támaszkodva multidiszciplináris, mindenre kiterjedő és magas szintű műszaki és menedzsment elit csapat jött létre a kitermelés és a menedzsment területén. elválasztás, szintézis, fermentáció, gyógyszertár, funkcionális élelmiszer-kémia, táplálkozás, biológia, mérnöki tudomány, menedzsment és molekulaszerkezet-módosítás. A cég teljes extrakcióval, szétválasztással, szintézissel, fizikai sterilizációval és egyéb gyártóberendezésekkel, gazdag gyártási tapasztalattal és szigorú minőség-ellenőrzési rendszerrel rendelkezik, és tökéletes értékesítési szolgáltatási rendszert hozott létre, import- és exportjogokkal, valamint öngondoskodási ellenőrzési képesítéssel.

Gyár és ültetési bázis

Gyári fotó kijelző